Lime Beboerforening Informerer

Dig, Mig og Ådalen

---

Spam-filter

Ip adressen på det web-hotel som limeby.dk bliver hostet på, er desværre blevet markeret som en udsender af spam (Ikke limeby.dk), hvilket har medført at den sidste email udsendt idag omkring Påskevandring desværre er endt i spamfolderen for de fleste modtagere. 

Problemet er nu løst ved at sende emails ud via. Google. Jeg håber dermed at undgå at denne og fremtidige emails ender som utilsigtet spam. Skulle det alligevel blive tilfældet at denne eller fremtidige emails utilsigtet ender i din spam folder, vil jeg meget gerne have det at vide. 

Til de få af jer som har modtaget og læst denne email allerede beklager jeg den unødvendige ekstra email. 

 

Påskevandring

Palmesøndag den 29.marts
i Lime kirke kl.19

Oplev påskeugens dage ved selv at gå med noget af turen! Sådan lyder indbydelsen til gudstjenesten på søndag i Lime kirke. Palmesøndag er vejen ind til påsken. En 22 meter lang påskeløber op ad kirkens midtergang udfolder hele påskeugens drama i billeder og symboler, som gør indtryk. Som en del af gudstjenesten inviteres deltagerne til en meditativ vandring på løberen. På den måde leder gudstjenesten ind i palmesøndags- og påskeugens historie i samspil med salmer, musik, bibelord og fortælling. 

BEMÆRK i øvrigt, at gudstjenesten påskedag den 5.april er flyttet til kl.9 i Lime kirke.

---

Kommende Arrangementer