Da solen gik ned

 

Foredrag med Fabian Petersen

i Lime Forsamlingshus

Dato: d. 21. maj 2017, kl. 14.00 – 16.00

Dørene åbner 30 min før

Om foredraget: Natten til d. 12. november 2001 blev en livsændrende og skelsættende dag for Fabian Petersen. Dagen der sluttede som for de fleste, endte med at vende op og ned på Fabians liv, da et voldsomt overfald endte i et mordforsøg og sendte ham 5 døgn i koma. Overfaldet var af så voldsom karakter, at man kan undre sig over hvordan det var muligt at overleve og resulterede også i, at Fabian måtte starte forfra med stort set alt.

Kom og hør foredraget hvor Fabian Petersen fortæller om oplevelsen – men mere vigtigt, fortæller om hvordan han fandt vejen tilbage til livet, ved hjælp af beslutsomhed, positive tanker og den åndelige verden. Alt sammen til trods for PTSD, stress og store hukommelses problemer.

Om Fabian Petersen: Fabian er 42 år og er uddannet coach inden for personlig udvikling med speciale i kognitive adfærdsmønstre. Sideløbende er han også film- og musikproducer i studiet aWhatAboutP Production. Fabian har siden oplevelsen brugt sit liv på at hjælpe og støtte mennesker i, at se det positive i hverdagen uanset hvor man er i sit liv.

Entre: kr. 50,-

…og der serveres kaffe, te og kage undervejs.

Tilmelding på: tilmelding@limeby.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *